Знайдіть натхнення в голосах надії на тижні фонду IKEA Foundation. Під час тижневої програми подій у вас буде нагода приєднатися до заходів в Інтернеті й почути історії про те, як благодійний фонд IKEA Foundation створює яскравіше майбутнє для сімей і родин у всьому світі. Натисніть тут, щоб дізнатися більше.

Голос надії для боротьби з наслідками катастроф

Познайомтеся з Мервейлом, співробітником організації «Лікарі без кордонів» із Демократичної Республіки Конго, який хоче зробити свій внесок у змінення світу. Дитиною Мервейл став жертвою озброєного конфлікту. Сьогодні він працює контролером логістичної служби для гуманітарної організації, яка надає медичну допомогу вразливим людям, зокрема у віддалених місцях.

Голос надії для відновлюваної енергії

Познайомтеся зі Спурті, індійською школяркою, яка завдяки відновлюваній енергії бачить яскравіше майбутнє для себе і для своєї родини. Спурті живе в селі, де джерела відновлюваної енергії були встановлені фондом SELCO — організацією, яку підтримує благодійний фонд IKEA Foundation, щоб допомогти таким людям, як вона, побудувати для себе яскравіше майбутнє.

Голоси надії для екологічного фермерства

Познайомтеся з Евелін, кенійською фермеркою, яка вирощую каву та хоче допомогти іншим фермерам побудувати надійне майбутнє для себе й для землі, яку вони обробляють. Евелін пройшла навчання в Rainforest Alliance, організації, яку підтримує благодійний фонд IKEA Foundation, щоб допомогти фермерам перейти на екологічні методи оброблення землі, що дозволяють відновлювати й захищати її, паралельно збільшуючи свої доходи.

Голос надії для чистого повітря

Познайомтеся з Джейн, як бореться за чисте повітря, щоб ним міг дихати кожен мешканець планети. Джейн — засновниця фонду Clean Air Fund, організації, яку підтримує благодійний фонд IKEA Foundation, щоб покращити якість повітря в різних місцях світу.

Голос надії для біженців

Познайомтеся з Аєю, колишньою біженкою, як втекла з розірваного війною Іраку, коли їй було 16. Сьогодні Ая — делегат від молодіжної організації в Комісаріаті ООН зі справ біженців, якому фонд IKEA Foundation надає підтримку, щоб допомогти таким людям, як вона, побудувати для себе яскравіше майбутнє.